Teraszburkolatok
új generációja!

Új generációs WPC Teraszburkolat
Nyugat-Európai alapanyagból gyártott
Prémium Magyar Termék!

Innováció

Pozitív és negatív fugatakarás

03.jpg
Egy olyan innováció, ami egy szempillantás alatt megoldja az eddigi összes létező problémát, és helyettesíti a köztes drága megoldásokat.
Nincs szükség többé hézagkitöltő csőre, és egyéb fél megoldásokra, amik eddig nem a megfelelő megoldást adták. Egy szempillantás alatt, többlet költség nélkül, megoldódik az eddigi rengeteg kellemetlenség, amit a behulló élelmiszerek és tárgyak okoznak az egyéb rendszereknél.
A lefektetett padlók úgy illeszkednek egymásba, hogy azok nem érintik egymást, de a tökéletes összhangot és harmóniát megteremtik, amit a fugatakarás biztosít.

Felület
padló két oldala , különböző bordázatot kapott.
A felület csúszásmentességének növelése érdekében egy speciális felület kezelési eljárással érdesítettük a járófelületet. Ezáltal egy rendkívül időtálló, biztonságos tapadási felületet kapunk.

Kémiai tulajdonságok
Az általunk gyártott európai WPC-ből készült termékek nem tartalmaznak nehézfémeket, vagy más környezetre veszélyes anyagokat. Nagyfokú ellenállóképességgel rendelkeznek, a külső környezeti hatásokkal szemben.
Erős oxidáló szerek, pl. ipari fehérítőszerek és erős savak, valamint szerves oldószerek behatását azonban kerülni kell. Környezettudatosság szempontjából teljesen újrahasznosítható anyag.

Tisztítás
A termék könnyed tisztítása érdekében egy innovatív fugatakarással küszöböljük ki a behulló szennyeződés okozta sok kellemetlenséget.
A stabilitást egy speciális statikai kialakítással emeltük professzionális szintre.

 

Teraszfelújítás ősszel? Tegye időállóvá a felületet teraszburkolatainkkal!
Az őszi enyhe időjárás kedvez a különböző házkörüli teendőknek. Ilyenkor terítékre welldeck.hu_2.szept18.jpgkerülnek azok a területek, amelyek már az idő előrehaladtával nem képesek betölteni funkciójukat rendeltetésszerűen. Ilyenek például a teraszok, amelyeknél jellemző, hogy a szerkezetek azért mennek tönkre idő előtt, mert nem megfelelő alapanyagok kerültek felhasználásra a kialakításkor. Ha Ön is felújítás előtt áll, és hosszú ideig szeretné élvezni a terasza által nyújtott kényelmet, tegye időtállóvá teraszburkolatainkkal!

Teraszburkolataink prémium minőséget képviselnek, ugyanis fontosnak tartjuk, hogy csakis olyan termékeket biztosítsunk a vásárlóknak, amelyek hozzájárulnak a rendezett környezet kialakításához. Teraszburkolataink különböző küllemben beszerezhetőek és a modern kor elvárásainak megfelelőek, így, ha termékeink mellett dönt, biztos lehet abban, hogy egyhamar nem kell ismét felújításba fognia.

Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Megbízható teraszburkolat? Nálunk megtalálja!
Megbízható teraszburkolat? Nálunk megtalálja! A teraszburkolatok rendkívül fontos szerepet töltenek be, hiszen azon kívül, hogy esztétikus és ízléses látványt biztosítanak, rendeltetésszerűen használhatóvá teszik a teraszt nagyobb igénybevétel mellett is, ezért nem lehet a véletlenre bízni kiválasztásukat. Ha ezzel Ön is tisztában van, azonban nem talált még valóban magas minőséget képviselő terméket, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!<br /><br />Mivel mi is tisztában vagyunk azzal, hogy egy teraszburkolatnak masszívnak, strapabírónak és időtállónak kell lennie, vállalkozásunk kínálatában csakis prémium kategóriás termékeket találhat, amelyek mindezen feltételeknek megfelelnek. Ezek a burkolatok képesek ellenállni a legszélsőségesebb időjárási tényezőknek, különböző fizikai hatásoknak, így hosszú éveken át élvezheti a terasz rendezett és esztétikus látványát. Teraszburkolatainkkal sokáig nem lesz gondja a felújításra!<br /><br />Szerezze be az Önnek tetsző teraszburkolatot kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

A WPC burkolat vendéglők teraszához is jó választás!
WPC burkolat Gyakran találkozunk olyan kérdéssel, hogy egy étterem vagy akár szálloda részére mi a legjobb választás a terasz burkolásához. Természetesen többféle megoldás is lehetséges, azonban garantáljuk, hogy a WPC burkolattal nem lőhet mellé!

A WPC burkolat természetes hatású mind látványra, mind pedig érzésre. Így meleg, otthonos érzést kelt, ami kiemelten fontos a vendéglátás és a szállodák területén. Ugyanakkor a WPC burkolat nagyon jól ellenáll a nagy igénybevételnek és az időjárás viszontagságainak is. Előnye a fával szemben, hogy nem igényel karbantartást. Míg a faburkolatok ápolására érdemes odafigyelni, termékeink könnyen tisztíthatóak, nem szükséges hozzájuk speciális tisztítószer. Ez különösen előnyös a vendéglátó egységek és a szállodák területén, ahol általában nagyobb felületekről van szó, melyeknek az ápolása időigényes és költséges is lenne.

Válassza bátran étterem, hotel teraszára is a WPC burkolatot! Ha kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken!

Óvja meg egyszerűen medencéje vízminőségét, válassza a WPC medencefedést!
WPC medencefedés Egy saját medence kétségkívül rengeteg pozitívummal jár; kevés ember lehet a világon, aki ne álmodozott volna már róla. Azt is tudni kell, hogy ahhoz, hogy a medence mindig tiszta és csábító legyen, sokat is kell vele dolgozni, azonban a kötelező feladatokat jelentősen leredukálhatjuk, ha WPC medencefedést alkalmazunk.

A WPC medencefedés segít megelőzni a szennyeződések vízbe jutását. Ha rosszabb idő esetén a medence le van takarva, akkor ritkábban lesz szükség tisztításra, illetve a víz cseréjére. Amikor épp hosszabb ideig nem használja senki a medencét, érdemes lefedni, ezzel elejét vehetjük az algásodásnak is; ha már elkezdett algásodni a víz, akkor ugyanis sokkal nehezebb megszüntetni a problémát, a legtöbb esetben csak a vízcsere nyújt megoldást.

Amennyiben kérdése lenne a WPC medencefedéssel kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Válasszon Ön is olyan megoldást, amivel hatékonyan óvhatja meg a vízminőséget hosszú távon is!

WPC kerítés: korszerű megoldás a kertbe

WPC kerítés

A WPC burkolat elsősorban terasz burkolatként vagy medence fedésként ismert, pedig az anyag sokoldalúságának köszönhetően egyéb területeken is megállja a helyét, így például kerítés is készülhet belőle. A WPC kerítés felveszi a versenyt a hagyományos kerítéstípusokkal, és innovatív megoldást nyújt a határok kijelölésének problémájára.

Forduljon hozzánk bizalommal, és tapasztalja meg személyesen, miért is olyan kiemelkedő a WPC kerítés! A titok természetesen az alapanyagban, a WPC-ben rejlik. A WPC hosszú távon erős, ellenálló az időjárással és egyéb kihívásokkal szemben. A tisztítása sem jelent gondot, ha arra van szükség. Anyaga teljes mértékben környezetbarát, nem tartalmaz veszélyes anyagokat, sőt, újra is hasznosítható. Amellett, hogy a WPC kerítés alapanyaga praktikus, maga a kerítés megfizethető áron megrendelhető, és nem utolsó sorban dekoratív választás is.

Fedezze fel a WPC sokoldalú felhasználhatóságának lehetőségeit, és keressen fel minket elérhetőségeinken bővebb tájékoztatásért!


A WPC burkolat tulajdonságairól röviden

WPC burkolat

Innovatív teraszburkolat, ami egyszerre környezetbarát és sokoldalú is? Igen, mi elhozzuk Önnek a burkolatok új generációját! Mit érdemes tudni a WPC burkolatokról? Küllemükben igényes, esztétikus, fautánzatú, változatos színekben kapható burkolatokról van szó. Nem csak a megjelenésük megkapó, de a tulajdonságaikban sem kell csalódnia azoknak, akik ezt a teraszburkolatot választják.

Strapabíró, időjárásálló, köszönhetően a gondosan megtervezett, fa és műanyag kompozit összetételének. Nem kopik, nem fakul, jól tartja a méretét és a formáját, minimális a vetemedésre való hajlama. Természetes rosttartalommal rendelkezik, a gyártása pedig környezetbarát folyamat eredménye. Csupán kevés karbantartásért és időráfordításért cserébe hosszú élettartamú, szép teraszburkolatot kap, ha a WPC burkolatot választja. Telepítése egyszerű és gyors, az élmény tökéletes!

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, ha érdeklődik a WPC burkolat iránt, szakértőink rendelkezésére állnak!


A WPC burkolat sokoldalú felhasználhatóságáról röviden

A WPC burkolat rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amik alkalmassá teszik arra, hogy sokoldalúan felhasználható legyen. Elsősorban kültérre tervezett, de akár beltéren is kihasználhatóak az előnyei. Mesterséges, mégis környezetbarát, könnyű, mégis ellenálló, sokféle színben és mintázatban elérhető, dekoratív burkolat.

A WPC burkolatból teraszburkolatot készítenek, de ugyanígy lehet belőle medencefedés is, ha arra van szükség. A természetes burkolatokkal ellentétben tökéletesen záródó szerkezetet lehet belőle létrehozni, nem gond többé a hézagkitöltés és az ebből adódó kellemetlenségek.

A teraszburkolat csak a kezdet. A WPC burkolat ugyanígy kiválóan alkalmas például lépcsők burkolására, vagy kerti kutak fedésére is. Vendéglátóhelyek kerthelyiségébe, de kikötőbe, vagy akár hajófedélzetre is, mivel a víznek és az UV sugárzásnak is ellenáll. Lehet belőle dekoráció, falburkolat, korlát, vagy kerítés, építhető belőle pergola, de akár pad, vagy virágláda is.

Ha felkeltettük az érdeklődését termékünk iránt, keressen meg minket bizalommal elérhetőségeinken!


Szeretné hangulatossá és különlegessé tenni a teraszt? Válassza a WPC teraszburkolatot!

WPC teraszburkolatokatAkiknek az ingatlanjához hozzátartozik terasz is, igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen jó időben tökéletes körülményeket biztosíthatnak egy baráti összejövetelhez, pihenéshez vagy bármilyen más szabadidős tevékenységhez. A terasz értékét lehet tovább fokozni, mégpedig, ha a tulajdonosok kiemelt figyelmet fordítanak az esztétikai tényezőkre is. Ha Önnek is fontos a látvány, válassza a WPC teraszburkolatokat!

WPC teraszburkolataink mind esztétikailag, mind minőségben magas színvonalat képviselnek, így felhasználásukkal egy tökéletes terasz kialakításához kap lehetőséget. Mivel a terasz szinte egy karnyújtásnyira van a természettől, fontos, hogy igazodjon ehhez, e célra pedig a WPC teraszburkolatok ideális megoldást nyújtanak. A burkolatok időtállóak és könnyedén tisztán tarthatók, így mindig rendezett körülmények várhatják teraszán.

Tapasztalja meg Ön is WPC teraszburkolataink előnyeit, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!