Teraszburkolatok
új generációja!

Egyedülálló hazai megoldás a kültéri medencék fedésére.
Esztétikus nyitott és zárt állapotban is használható kettős funkciójú terasz.

Innováció


Akár új építésű, akár meglévő medencéjére is telepíthető.
A medence fölé telepített fedés egyben teraszként is szolgál. Egy gombnyomásra a szerkezet, tetszőlegesen a A medence bármelyik oldalára elcsúszik, ezáltal a medence használhatóvá válik.
Az elmozgatott terasz immár a medence mellett teljes értékűen elvezhető.
Zárt állapotban megvédi medencéjét a szennyeződések bejutásától, csökkenti a víz kipárolgását és mivel nem éri UV sugárzás így az algásodás mértéke nagyban csökken.
Csukott állapotban a terasz segíti a medence víz hőmérsékletének a megtartását , mivel egy polikarbonát burkolat szolgálja a hő védelmet. A szerkezet a medence felett csukott és eltolt állapotban képes ugyanazt a terasz funkciót ellátni. Nem kell a bútorokat, kerti sütőt, ágyat mozgatni. Telepítése nem igényel bonyolult építőipari kivitelezést. A medencefedés vezérlése rendkívül egyszerű, mindemellett a legkörültekintőbb biztonsági megoldásokkal lett ellátva. Ez az egyedülálló medence fedés a kert dísze lesz.

Hatékony és környezetbarát medencefedés WPC-vel

Ki ne örülne, ha nem kellene sorban állnia, ha elkerülhetné a tömeget, és a nyári melegben az otthona kényelmében, zavartalanul mártózhatna meg a saját medencéjében? Akiknek már van, és akik még csak gondolkodnak egy ilyen beruházáson, azok számára is fontos az időtállóság, hogy minél tovább élvezhessék befektetésük gyümölcsét. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy milyen a burkolata és a fedése, hiszen pára-, és víztűrőnek kell lennie, és nyilvánvalóan nem szabad csúsznia sem. Erre kínál megoldást a környezetbarát medencefedés WPC-vel!

Környezetbarát mivoltát mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a gyártása közben semmilyen káros melléktermék nem jön létre. 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül: bútorgyártás folyamán keletkezett maradékanyagokból és újrahasznosított műanyagból, aminek köszönhetően megvalósítható a környezetbarát medencefedés WPC-vel, ami esztétikus és ellenálló, hiszen mindkét anyag előnyeivel bír.

Ha Önnek is fontos a környezetvédelem, akkor válassza a környezetbarát medencefedést WPC-vel, és keressen minket elérhetőségeinken!